Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes-Benz` W123-Coupe`

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes-Benz` W123-Coupe`

Acest model in 2 usi chiar a disparut din Romania ? Doar 2 ,3 masini ? Nu stie nimeni pe careva care inca mai detine 123 Coupe ,prea dispar asa pacat de model fiindca este superb .
    Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Eu unul am mai vazut cateva, dar cazute/statute toate

Comment

Originally posted by Sor3L View Post
      Acest model in 2 usi chiar a disparut din Romania ? Doar 2 ,3 masini ? Nu stie nimeni pe careva care inca mai detine 123 Coupe ,prea dispar asa pacat de model fiindca este superb .
      Clar! Si mie imi plac foarte mult cobrele in 2 usi. In C-ta nu cred ca am vazut vre`unul... sau ma insel? Tare mi`ar placea sa studiez mai de aproape un model d`asta.

Comment

w123 CE

Originally posted by cipa View Post
        Clar! Si mie imi plac foarte mult cobrele in 2 usi. In C-ta nu cred ca am vazut vre`unul... sau ma insel? Tare mi`ar placea sa studiez mai de aproape un model d`asta.

Am un prieten care detine 2 cupeuri Full Option W 123 ...dar trebuie munca pentru restaurarea lor .Mai detine si piese de schimb pentru inca doua masini .
        E nevoie de o trupa de pasionati care sa duca treaba la bun sfarsit.
        Unul as fi eu ...singurul ...pana acum.. Astept nostalgici in continuare...

Vorba mea :

Frunza verde si-o cicoare ,
        Vin nostalgicii la mare ,
        Pentru o restaurare ..
        W123...CE
        transcendent s-arata in zare

Steen

Comment

Dl. Steen, tot respectul...salutam revenirea pe forum si asteptam ca prezenta dvs aici sa fie cat ampla.

On topic. In Viena, districtul XV, am vazut cele mai multe W123 Coupe.
          Una din cauze pentru asta, cel mai probabil, o fi aceea ca in zona respectiva traiesc multi turci si sarbi.

Comment

Este una in stare deplorabila in fata la Kaufland Colentina, in Iasi sunt 2 din ce stiu eu ambele in stare excelenta din pacate niciuna nu are motor.
            "Man will be what he was born to be, free and independent!" J.F.K.

Comment

Originally posted by cipa View Post
              Te invit sa`l vezi pe al meu intr`o zi :-)

Comment

Originally posted by steen View Post
                Am un prieten care detine 2 cupeuri Full Option W 123 ...dar trebuie munca pentru restaurarea lor .Mai detine si piese de schimb pentru inca doua masini .
                E nevoie de o trupa de pasionati care sa duca treaba la bun sfarsit.
                Unul as fi eu ...singurul ...pana acum.. Astept nostalgici in continuare...

Vorba mea :

Frunza verde si-o cicoare ,
                Vin nostalgicii la mare ,
                Pentru o restaurare ..
                W123...CE
                transcendent s-arata in zare

Steen
                As vrea si eu sa le vad sau daca sunt alea 2 albastre metalizate cu 2800 cmc pe ele si hidramate din eforie le stiu :-) , dar cam slabe sanse acolo chiar trebuiesc multi bani bagati si sa fie pasiune mas oferii voluntar chiar miar place sa le vad din nou pe strazi cum ruleaza in toata splendoarea lor si sa facem aici o mare familie la mare , la soare :->

Comment

Salut andrei f ...daca esti amabil as vrea sa imi zici si mie unde pot sa vad batranelele. Daca ai placerea da-mi un beep sa mai vorbim 0765491269
                  `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                  http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Originally posted by andrei f
                    Este una in stare deplorabila in fata la Kaufland Colentina
                    Nu e chiar asa cazuta. Masina sta de aproape un an de zile, dar tablaria e bunicica, nu am vazut rugina pe ea la exterior. Are un geam de la far crapat, rotile lasate toate (nemiscata de atata timp). Interiorul este in stare buna. Motorul nu stiu cum se prezinta. Proprietarul se pare ca este coleg de-al nostru dupa stickerul de pe luneta; poate obtinem mai multe informatii de la el.

Comment

Aia din colentina este a lui Dok. Am incercat sa dau de proprietar pentru ca cei de la "ridicari" au lasat mesaj in geam de aprox. 1 luna. Asa am aflat. La telefon nu mi-a raspuns nimeni si e pacat de masina. M-ar fi interesat. Dar....poate da cineva de Dok, cineva apropiat lui si caruia sa-i raspunda la telefon.
                      Numai de bine.

Comment

Originally posted by Sor3L View Post
                        Te invit sa`l vezi pe al meu intr`o zi :-)
                        Cu cea mai mare placere... cand ai timp da`mi un beep 0721 766 012

Cipa.

Si m`as baga si la un reconditionat la cele doua coupe`uri amintite de domnul Steen (desi nu sunt eu mare as), dar unu parca l`as achizitiona pt. mine!

Comment

Din cate stiu, cea de la Kaufland nu mai e a lui Dok, iar cel care o are nu prea e pasionat de ea - daca e sa ma iau dupa cum se prezinta masina la fata locului. E cea verde deschis care o avea un coleg, are schimbator la volan, mi-a placut mult cand am condus-o.
                          1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                          1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                          dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Mda ..... Cam disparute. In Timisoara mai circula una galbena cu numere de Arad si lumea spune ca ar mai fi una gri perfect conservata pe la vreun mos care nici nu vrea sa auda de vanzare sau ceva de genul. In rest tot ce a umblat si ce nu a umblat ( de prin schroturi ) a ajuns la mine ( vreo 4 bucati in total ). Pe la sfarsitul verii 2010 sper sa va prezint un w123 280 CE total restaurat. In caz ca mai cunoasteti vreun jaf care are pe el motor de 2800 si transmisie manuala sau daca aveti vreo cutie manuala in 5 trepte care sa puste pe ea va rog sa ma anuntati.

Comment

Originally posted by sovieticool View Post
                              Salut andrei f ...daca esti amabil as vrea sa imi zici si mie unde pot sa vad batranelele. Daca ai placerea da-mi un beep sa mai vorbim 0765491269
                              Una este in parcarea opusa statiei de tramvai din intersectia str. Primaverii cu Calea Chisinaului.Daca vrei mai detaliat ,da-mi un telefon -ai nr. meu.
                              Stefan

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF